2022-02-28 07:44:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nehezen találod a helyed

Napi horoszkóp február 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold és a Merkúr fényszöge sok zavart hozhat. Előállhat egy helyzet, amiben nehezen érteted meg magad, és nagyon frusztrál, dühít ez az értetlenkedés. Fogd vissza magad, indulatoskodással csak tovább rontasz a helyzeten!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Érzed, hogy valamiben változtatnod kellene, csak egyelőre azt nem látod tisztán, hogyan. A kulcs a próbálkozásban van. Többfelé is elindulsz, sok mindenben akadállyal kell számolnod, de nincs is ezzel semmi baj, egy valami biztosan be fog jönni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold és a Merkúr fényszöge miatt ma sok zavar és gond adódhat, stresszes nap ez a mai. Nehezen találod a helyed. Nem veled van a gond, inkább a zavaros körülményekkel. Vészeld át valahogy, délutánra már jobb lesz a helyzet, sőt, még egy váratlan jó hírt is tartogat az este!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A pároddal való kapcsolatod valamilyen határféléhez közeledett. Jelentheti ez azt, hogy ultimátumot adsz neki: vagy változtat valamit a helyzetükön, vagy ezentúl külön folytatják tovább útjukat. De jelentheti ez azt is, hogy másként, különösebb követelőzések nélkül is más irányt vesz a kapcsolat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Komoly döntéseket hozhatsz gyorsan, de a mások lassúsága az idegeidre mehet. Ne engedd, hogy a düh úrrá legyen feletted. Általában olyan nagyvonalú és megértő vagy, most is maradj türelmes!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Merkúr fényszöge ma nehézkessé teszi a kommunikációt, te is belebonyolódhatsz valami vitába, ami egyre jobban elmérgesedik. Kis önfegyelemmel még időben ki tudsz szállni ebből a meddő veszekedésből.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma a szokásosnál is hamarabb kell felkelned, ami nem tesz jót a lelkednek. Ám mégis jól teszed, ha nem szunyókálsz túl soká. Ha korábban is indulsz, különleges találkozásban lehet ma részed, amit kár lenne kihagynod.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Habár te nem vagy az a kifejezett hedonista fajta, de az igazi szenvedély annál inkább a sajátod. Csakis mély érzésekkel vagy képes szeretni is éppen ezért. A jót másokkal is megosztani: ez jelenti ma neked az örömöt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár a szavaid látszólag meghallgatásra találnak, bizonyos információkat mégis jobb, ha megtartasz magadnak. Legalább azokat, amikkel magadnak ártanál. Ha egy picit taktikázol, az csak jó lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagy terveid vannak, e ezek előmozdításához szokatlanul keménynek és törtetőnek kell bizonyulnod. Ez egyesek számára már agressziónak tűnhet. Sajnos ezen a téren farkastörvények uralkodnak. De győzni muszáj!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elképzelhető, hogy ma kivételesen hajlamos lehetsz kicsit leértékelni a társadat. Úgy érzed, te vagy minden jó előmozdítója, míg a társad folyton csak gondot okoz, mindent elront. Azért ennél árnyaltabban kellene értékelned a helyzetet! Lásd meg, ő mi mindenben segít téged.


Halak: II. 19. - III. 20.

A párod most mindennél fontosabb neked, a gondolataid is folyton körötte járnak. Igaz, nem lesz teljesen probléma mentes ez az időszak, de vannak dolgok, amiket muszáj közösen tisztáznotok.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: